Gewoon Vegan

Download Gewoon Vegan PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Gewoon Vegan book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Gewoon Vegan not Found or Blank , you must refresh this page manually or visit our sister site

Gewoon Vegan


Gewoon Vegan
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 49,5 Mb
Total Download : 941

Download Gewoon Vegan PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Gewoon Vegan


Gewoon Vegan
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 44,8 Mb
Total Download : 484

Author : Alexandra Penrhyn Lowe
language : nl
Publisher:
Release Date : 2020Gewoon Vegan written by Alexandra Penrhyn Lowe and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020 with categories.
Gewoon Vegan


Gewoon Vegan
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 50,6 Mb
Total Download : 736

Author : Alexandra Penrhyn Lowe
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2020-05-12Gewoon Vegan written by Alexandra Penrhyn Lowe and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-05-12 with Cooking categories.


Simpel en snel gewoon vegan koken, voor elke dag, voor elk gezin Wat als je heus wel betrokken bent bij de wereld, het klimaat, duurzaamheid en de dieren, maar ook moet koken voor een kritische kleuter en een partner die fanatiek sport. Net als jijzelf, trouwens. Je wilt lekker eten, gezond maar niet overdreven groen én er niet voor naar zestien winkels hoeven. In Gewoon vegan deelt Alexandra ruim 80 vegan recepten voor het hele gezin. Alexandra: 'Bij het woord vegan denken veel mensen toch nog altijd aan dierenactivisten die zichzelf vastketenen, navelstaarders die alleen maar heel gezond willen eten en hipsters die een pak havermelk meenemen naar een festival. Intussen lezen we over de gevaren van ons westerse dieet. Onze aderen slibben dicht en onze buikomvang neemt toe. Ook staan de kranten vol van klimaatverandering. We overwegen een dagje minder vlees, misschien meerdere dagen. Misschien wel helemaal vegetarisch, of vegan. Maar waar moet je beginnen?' Gewoon vegan is een toegankelijk, relaxed, vermakelijk en uitnodigend kookboek. Van een kidsproof pasta pesto met verstopte groente tot de ultieme wortel-pompoensoep. En van een snelle camping-curry tot een geweldig bananenbrood, in één kom te maken. ✔ Ruim 80 makkelijke recepten ✔ Getest door peuters, sporters en smulpapen ✔ Voor iedereen die vaker vegan wil eten ✔ Voor elk gezin, voor ieder budget Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver van de boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis, waarvan er maar liefst een miljoen exemplaren zijn verkocht. Ook bedacht ze de familieserie Vrolijke Kerst en is ze de auteur van de YA-serie De Laatste Wachter. Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas, hun dochter Daantje en de tandeloze asielkat Noek. Vegan koken is al jaren haar grote passie.

Gewoon Vegan 2


Gewoon Vegan 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 53,9 Mb
Total Download : 376

Author : Alexandra Penrhyn Lowe
language : nl
Publisher: Spectrum
Release Date : 2021-10-15Gewoon Vegan 2 written by Alexandra Penrhyn Lowe and has been published by Spectrum this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-10-15 with Cooking categories.


Gewoon vegan 2: nieuwe recepten, net zo makkelijk Plantaardig koken en eten: goed voor mens, dier en milieu, maar hoe pak je dat aan? Alexandra Penrhyn Lowe is ervan overtuigd dat plantaardig koken net zo lekker en simpel is als koken met dierlijke producten en helpt je daarmee in dit vervolg op Gewoon vegan, dat voor velen een standaardwerk in de keuken werd. In Gewoon vegan 2 staan 120 originele, simpele, gezonde (maar niet te groene) recepten voor het hele gezin − ook met een kleine portemonnee. Met veel aandacht voor smaak, voor elk moment van de dag en elke gelegenheid. Van poffertjes tot worstenbroodjes, caesar salad, snelle curry’s en pasta’s, romige chocolademoussetaart en nog veel meer. Voor iedereen die vaker veganistisch wil eten. Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver van de boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis en de auteur van de YA-serie De Laatste Wachter. Naast schrijven is vegan koken haar grote passie en in 2020 verscheen haar succesvolle no-nonsense kookboek Gewoon vegan. Vaak kookt Alexandra voor haar gezin maar regelmatig schuiven vrienden en familie aan voor bijvoorbeeld comfortfood, vegan quesadilla's, voedzame curry's of kidsproof pasta met gezonde pesto. Alexandra woont in Amsterdam met haar man Klaas en dochter Daantje.

Easy Vegan 2


Easy Vegan 2
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 41,5 Mb
Total Download : 873

Author : Living the Green life
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2018-12-07Easy Vegan 2 written by Living the Green life and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-12-07 with Cooking categories.


Ook op zoek naar een bewustere lifestyle, meer energie en happiness? Met Easy Vegan 2 van Living the Green Life ontdek je hoe lekker en toegankelijk de vegan keuken echt is. En hoe internationaal, want de inspiratie voor de recepten komt uit de coolste vegan foodie capitals. Van vegan Aussie barbecue, Californian summer rolls of old school UK veggie brekki. Heb je eenmaal door hoe easy vegan is, dan is de keuze zo gemaakt: Living the Green Life, minimaal een keer per week! Dit is het vervolg op het succesvolle boek Easy Vegan. Easy Vegan won de Vegan Award voor het Beste vegan kookboek van 2018! De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor veganisme.

Jong En Opgebrand


Jong En Opgebrand
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 52,9 Mb
Total Download : 918

Author : Bram De Brabander
language : nl
Publisher: Uitgeverij Elmar
Release Date : 2020-04-22Jong En Opgebrand written by Bram De Brabander and has been published by Uitgeverij Elmar this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-04-22 with Psychology categories.


De auteur vertelt open en eerlijk over zijn burn-out. Een boek dat inspireert en motiveert om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. De wekker gaat. Mijn hoofd lijkt te ontploffen. Ik word gek van die irritante schelle toon. (Ik ben te lui om een leuk muziekje uit te zoeken om mee wakker te worden). Hoe kan het nu in godsnaam zo snel 7 uur zijn? Het lijkt alsof er een vrachtwagen over me heen is gereden. Neen, ik heb het de dag ervoor niet tot diep in de nacht op een zuipen gezet. En neen, ik heb ook niet tot 2 uur 's nachts Netflix-series zitten bingewatchen. Ik ben gewoon om 23 uur netjes in mijn bed gekropen. Na zes keer snoozen, is er geen ontsnappen meer aan. Ik strompel naar de wc. Om die vervolgens helemaal onder te kotsen. Oh, ik heb gewoon buikgriep, denk ik enigszins gerustgesteld. Ik besluit een dag thuis te blijven zodat ik morgen opnieuw aan de slag kan. Ik cancel al m'n afspraken en kruip weer in bed. Hoera, opgelost. Dacht ik. Bleek het toch anders in elkaar te zitten. En zo begint het oprechte verhaal van een 28-jarige man die keihard op zijn grenzen botst. En opnieuw op zoek moet gaan naar zichzelf en zijn plek binnen de maatschappij. 'Bram deelt open en eerlijk. Was dit boek er maar toen het zwart zag voor mijn ogen.' -Eva Daeleman Over de auteur De Vlaamse freelance-journalist, copywriter & projectmanager Bram De Brabander (1988) verliest al zijn energie wanneer hij in 2016 als ambtenaar werkt. 'Burn-out', klinkt het harde oordeel. Terwijl hij uitgeblust maanden ziek thuis zit, besluit hij zijn oude liefde - het schrijven - opnieuw op te pikken. Hij start een onverbloemde, pijnlijke, maar soms ook hilarische blog over zijn moeizame zoektocht naar oplossingen. Zijn boek is het pure en confronterende relaas van een jonge 'burn-outer'.

Ilyas


Ilyas
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 45,6 Mb
Total Download : 838

Author : Ernest van der Kwast
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2020-10-13Ilyas written by Ernest van der Kwast and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-10-13 with Fiction categories.


Een zinderende en meeslepende roman van Ernest van der Kwast Er is een nieuwe Rembrandt ontdekt, een portret van een onbekende jongeman. Conservator Peter Lindke is het niet eens met de toeschrijving en wordt ontslagen na een televisieoptreden. Thuis komt hij erachter dat hij in een huwelijkscrisis zit, maar ook dat hij een schoonmaakster heeft met grote problemen. Hij ontfermt zich over haar en weet haar leven weer op de rails te krijgen. Maar als de schoonmaakster vervolgens met Ilyas aankomt, een jongen met het gezicht van een gekwelde dichter én bijna dertigduizend euro schuld, aarzelt Peter Lindke. Moet dit betekenis geven aan zijn leven? Het helpen van anderen, van mensen die hij niet kent. Of kan hij beter zijn huwelijk redden? Ilyas is een heerlijke meeslepende roman waarin Ernest van der Kwast op lichte wijze de dringendste vragen van deze tijd aan de orde stelt.

Easy Vegan


Easy Vegan
DOWNLOAD
READ ONLINE


File Size : 44,5 Mb
Total Download : 996

Author : Living the Green life
language : nl
Publisher: Kosmos Uitgevers
Release Date : 2018-12-11Easy Vegan written by Living the Green life and has been published by Kosmos Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-12-11 with Cooking categories.


Easy Vegan van Living the Green Life heeft de Vegan Award voor het Beste vegan kookboek van 2018 gewonnen! De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor veganisme.In Easy Vegan laat Sanne van Rooij van Living the Green Life je zien hoe je met een plantbased lifestyle altijd heerlijk en healthy kunt eten, waar, met wie of hoe druk je ook bent. Dit kookboek bevat 24/7 recepten (van ontbijt tot diner en snelle snacks, stuk voor stuk absolute must haves), slimme on-the-go tips, en zit natuurlijk vol Instahipness. Voor iedereen die altijd of wel eens vegan wil eten. Sanne van Rooij is bekend van haar Instagram accounts @livingthegreenlife en @beautyblends, waar ze recepten deelt die passen in een plant based lifestyle.