Het Geheime Leven Van De Koe

Download Het Geheime Leven Van De Koe PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Het Geheime Leven Van De Koe book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Het Geheime Leven Van De Koe not Found or Blank , you must refresh this page manually

Het Geheime Leven Van De Koe


Het Geheime Leven Van De Koe
DOWNLOAD
READ ONLINE
Download Het Geheime Leven Van De Koe PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Het Geheime Leven Van De Koe


Het Geheime Leven Van De Koe
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rosamund Young
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2017-10-24Het Geheime Leven Van De Koe written by Rosamund Young and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-10-24 with Nature categories.


Het geheime leven van de koe van Rosamund Young is een hartverwarmend kijkje achter de schermen van een traditionele boerderij, en een pleidooi voor een bewustere omgang met de dieren die ons van vlees en zuivel voorzien. Op haar biologische Kite’s Nest Farm in Cotswolds mogen de koeien (en varkens, kippen en schapen) gaan en staan waar ze willen. Bij hun kalf blijven, of deze aan oma toevertrouwen? In de wei grazen, of boven aan de heuvel? Naar de schuur hollen bij regen, of gewoon onder de heg schuilen? Decennialang heeft Young haar dieren uitgebreid kunnen observeren en ze constateert dat deze consequent slimme keuzes maken die hun welzijn verhogen. Aan de hand van de meest aandoenlijke anekdotes over haar kudde laat ze zien dat het intelligente beesten zijn die elkaar liefhebben, samen spelen en levenslange vriendschappen sluiten. Maar door het moderne, grootschalige boerenbedrijf hebben we steeds minder oog voor dit natuurlijke gedrag. ‘Door dit boek ga je anders naar de wereld kijken. Alle boeren zouden het moeten lezen.’ – Alan Bennett ‘Meeslepend, ontroerend en niet weg te leggen.’ – Lydia Davis ‘Ze kijkt als een soort Jane Goodall naar een dierensoort die met uitsterven wordt bedreigd: de scharrelkoe.’ – The Daily Telegraph

Het Geheime Leven Van Een Ploetermoeder


Het Geheime Leven Van Een Ploetermoeder
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Fiona Neill
language : nl
Publisher: A.W. Bruna Uitgevers
Release Date : 2009-10-28Het Geheime Leven Van Een Ploetermoeder written by Fiona Neill and has been published by A.W. Bruna Uitgevers this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009-10-28 with Fiction categories.


'Als je ouder wordt, maakt het steeds minder uit wat een man zegt.' Lucy Sweeney is een ploetermoeder: een zeer chaotische thuisblijfmoeder van drie kinderen , echtgenote van architect en systeemfreak Tom, ook wel Liefste Met Kort Lontje genoemd. Stapels wasgoed en afwas, ongeordende financiën, ongeopende post, verloren contactlenzen , sleutels en creditcards zijn Schering en inslag in huize Sweeney. Terwijl Lucy in alle huishoudelijke chaos probeert te overleven, al weken geen seks met haar man heeft gehad en Robert Baars, een Goddelijke Huisvader, haar aandacht op het schoolplein heeft getrokken, vindt ze het tijd om weer aan zichzelf te denken. De wederzijdse aantrekkingskracht tussen Lucy en Robert brgint al seen aangename afleiding . Maar de spanning tussen hen wordt steeds groter . Als daar gedurende het schooljaar de relatie - strubbelingen bijkomen van Onwaarschijnlijk Geslaagde Vriendin Emma, Sexy Single Mama Cathy en Yammie Mammie No.I Isobel, wordt ze meegetrokken in een levensechte soap... Fiona Neill woont in Londen met haar man en drie kinderen .Ze schrijft onder andere voor Marie Claire ,waar ze eerst redacteur was, en voor The Times Magazine , waarin ze in haar urban -column op hilarische en herkenbare wijze verslag doet van haar leven als ploetermoeder.

Het Geheime Leven Van Esperanta Gorst


Het Geheime Leven Van Esperanta Gorst
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Michael Cox
language : nl
Publisher: Cargo
Release Date : 2010-09-30Het Geheime Leven Van Esperanta Gorst written by Michael Cox and has been published by Cargo this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2010-09-30 with Fiction categories.


Sommige geheimen kunnen niet bewaard blijven In de herfst van 1876 arriveert de negentienjarige wees Esperanza Gorst op het majestueuze landgoed Evenwood in Northamptonshire. Ze is daar aangesteld als dienstmeisje van barones Tansor. Maar Esperanza is niet zomaar een bediende. Ze is naar Evenwood gestuurd door de mysterieuze Madame De L'Orme, die Esperanza heeft opgedragen om de geheimen te ontsluieren die haar nieuwe bazin krampachtig verborgen probeert te houden. Esperanza ontdekt dat deze geheimen nauw verbonden zijn met haar eigen toekomst en verleden, en ze raakt verstrikt in een web van intriges, misleiding en verraad, met een gruwelijke moord als uiteindelijk gevolg. Michael Cox (1948-2008) studeerde aan Cambridge University en werkte als biograaf, schrijver en redacteur. Zijn eerste roman, De zin van het duister, werd in 2006 gepubliceerd en genomineerd voor vele prijzen. Cox wordt geroemd om zijn meeslepende sfeerschetsen van Victoriaans Engeland en meesterlijke plots.

Paradijs In De Polder


Paradijs In De Polder
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Arita Baaijens
language : nl
Publisher: Atlas Contact
Release Date : 2018-09-28Paradijs In De Polder written by Arita Baaijens and has been published by Atlas Contact this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-28 with Biography & Autobiography categories.


Al dertig jaar verkent ontdekkingsreiziger, bioloog en schrijver Arita Baaijens de landschappen van de Sahara, Siberië en Papoea-Nieuw-Guinea. Tijdens haar reizen trof het haar hoe vertrouwd en intiem herders en nomaden met de natuur omgaan, een manier die haaks staat op de wetenschappelijke en analytische benadering in het Westen. In Paradijs in de polder wijst ze erop hoezeer kaartenmakers bepalen hoe wij het landschap zien en ervaren. Wat niet op de kaart staat, bestaat officieel niet. Daarmee gaan we voorbij aan de verhalen, ervaringen, gebeurtenissen en sfeer die bepalend zijn voor het karakter en de betekenis van een gebied. Aan de hand van tientallen oefeningen en het maken van deep maps spoort Arita Baaijens de lezer aan om de mobiele telefoon uit te zetten en een gesprek aan te gaan met Nederlands landschap. Onze zintuigen zijn daarbij ons belangrijkste gereedschap. Paradijs in de polder moedigt je aan te struinen, te dolen, gedachtesprongen te maken, vanzelfsprekendheden los te laten, je te verwonderen, en op ontdekkingsreis te gaan in eigen land.

De Supermarktsurvivalgids


De Supermarktsurvivalgids
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Teun van de Keuken
language : nl
Publisher: J.M. Meulenhoff
Release Date : 2018-10-16De Supermarktsurvivalgids written by Teun van de Keuken and has been published by J.M. Meulenhoff this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-10-16 with Cooking categories.


Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt Teun van de Keuken is de best denkbare reisleider voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten. Hij leert je ook van de gebaande paden af te wijken en door de marketingtaal op de verpakkingen heen te prikken zodat je nooit meer met onzinproductenthuiskomt: geen ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept of ‘handgekookte’ chips uit een industriële ketel. En deze gids staat boordevol praktische tips: hoe bereid je je voor (maak een lijstje!), wat moet je kopen en wat juist niet? Hoe lees je een etiket? En je krijgt ook achtergrondinformatie: waarom zijn eetrijpe avocado’s nooit eetrijp? Wat is bijvoorbeeld plakvlees en zijn pitloze druiven echt pitloos? Dankzij de eerste survivalgids voor de supermarkt kun je eindelijk goed geïnformeerd boodschappen doen en de juiste keuzes maken. ‘Teun schrijft heel vlot en grappig maar bovenal gewoon prettig kritisch en interessant leesvoer dat ik zonder bestek zo naar binnen werk.’ Yvette van Boven

Medereizigers


Medereizigers
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Rudy Kousbroek
language : nl
Publisher:
Release Date : 2009Medereizigers written by Rudy Kousbroek and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2009 with Human-animal relationships categories.


Essays over de wisselwerking tussen mens en dier.

Het Oog Van De School


Het Oog Van De School
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Helen Scales
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2018-09-19Het Oog Van De School written by Helen Scales and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-09-19 with Nature categories.


Vissen bewonen een rijk dat mijlenver verwijderd is van onze belevingswereld. Wilde vis zweeft in zeeën, rivieren en meren, uit het zicht en uit het hart; we zien vissen eigenlijk vooral pas als ze op ons bord liggen. Maar onze relatie met deze geschubde wezens gaat veel dieper dan roofdier versus prooi. Vanaf het allereerste moment dat Helen Scales zich onderdompelde in hun vloeibare wereld, besefte ze dat vissen mooi, betoverend, complex en opwindend zijn. Jarenlang bestudeerde ze hun ongeziene domein, en werd een enthousiaste en toegewijde vissenspotter. In Het oog van de school geeft Scales alle vissengeheimen prijs. Ze weet deze dieren los te maken van hun reputatie van koudhartige, onkenbare beesten en zet ze opnieuw neer als slim, emotioneel en bedachtzaam, als ware superhelden van het onderwaterleven die ons heel veel kunnen vertellen over het leven, de oceanen en meer. Een razend interessant en levendig boek over vissen met prachtige namen en kleuren, over vliegende, kruipende, zingende en dansende vissen, over vissen met handjes, vissen die aan graffiti doen en vissen die met elkaar communiceren door middel van flatulentie. Maar bovenal over het onuitwisbare stempel dat vissen drukken op onze eigen bovenwaterwereld.